Thjesht hidhni këtu

JPEG në PDF

Shndërroni JPEG në PDF në internet falas

ngarkimi


Si të shndërroni një JPEG në PDF në internet

  1. Për të kthyer një skedar JPEG, tërhiqni dhe rrëzoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht JPEG në skedarin PDF

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit të skedarit për të ruajtur PDF në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 vota


2,334 konvertime që nga viti 2020!