Само фрли го тука

JPG до PDF

Конвертирајте JPG во PDF бесплатно

%


Како да конвертирате JPG-датотека во PDF преку Интернет

  1. За да конвертирате JPG-датотека, влечете и спуштете или кликнете на нашата област за испраќање за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе оди во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата JPG во PDF-датотека

  4. Потоа ќе кликнете на врската за преземање до датотеката за да ја зачувате PDF на вашиот компјутер


Оценете ја оваа алатка

5.0/5 - 1 гласови


4,891 конверзии од 2020 година!