Уредувач на JPEG

Уредете ги JPEG, PNG, JPG-датотеките.


Како да уредувате JPEG-датотека

  1. Кликнете на копчето Вчитај за да испратите датотека со слика

  2. Користете ги копчињата со алатки за да нанесете различни филтри на вашата слика

  3. Може да ја вратите секоја промена со кликнување на копчето Undo.

  4. Кликнете на копчето Преземи за да ја преземете датотеката со слики.


Оценете ја оваа алатка

4.0/5 - 12 гласови


80,951 конверзии од 2020 година!