Само фрли го тука

Компресирајте JPEG

%


Како да компресирате JPEG-датотека преку Интернет

  1. За да компресирате JPEG-датотека преку Интернет, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во ред

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја компресира вашата JPEG-датотека

  4. Потоа кликнете на врската за преземање до датотеката за да го зачувате JPEG на вашиот компјутер


Оценете ја оваа алатка

5.0/5 - 2 гласови


28,487 конверзии од 2020 година!