Thjesht hidhni këtu

Kompresoni JPEG

%


Si të kompresoni një skedar JPEG në internet

  1. Për të ngjeshur një skedar JPEG në internet, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të kompresojë skedarin tuaj JPEG

  4. Pastaj ju klikoni në lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur JPEG në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 vota


28,480 konvertime që nga viti 2020!