هو - د دې څخه مخکې او وروسته د ټوټې ټوټه پرې کړئ، بیا د دوه پایلو سره یوځای کړئ. دا په عمده توګه دوه ګامونه دي ځکه چې دا د بشپړ بیا-کوډ کولو پرځای د چټک، د زیانونو پرته لار کې دواړه نیمګړتیاوې ساتي.
ایا هغه برخه چې زه يې ساتم بيا کوډ شوی دی؟
+
نه که چېرې بڼه د جریان کاپي ته اجازه ورکوي - هغه معلومات چې تاسو یې ساتئ د سرچینې سره د بیټ-تطابق لري او د کار په اړه د وخت په اړه د وخت په اړه د اپډیټ اخیستل. یوازې د یو چوکاټ- دقیق قطع کول په یوه بڼه کې چې دا ارزانه نه شي کولی د بیا-کوډ کولو اړتیا لري.
دوتنه څنګه پرې کول غواړﺉ؟ Opus Cutter
+
په ځانګړي توګه، د پرې کولو په چوکاټ د پولو او د ژوندي چوکاټونو د بې له بیا-encoding له لارې نقل شوي دي، نو د غږيز تاسو ساتي د اصلي bit-identical - نه د دوهم نسل، او د کار په اړه د وخت د پای ته رسوي چې دا د پورته کولو لپاره نیسي. تاسو د موج شکل یا وخت په اړه د پیل او پای ټکي تنظیم کړئ او د دوی ترمنځ څه دي.
زه په يو وخت کې په څو Opus audio files کې Opus Cutter چلولی شم؟
+
هو. د سیټ پورته او دوی د ورته ترتیباتو سره په موازي توګه پروسس کوي، کوم چې د عملي لارې د پوډکاسټ لړۍ یا البوم د لاس په کار کولو پرځای د کار تکرار کولو لپاره دی.
ایا Opus Cutter څه لګښت لري؟
+
نه. Opus Cutter د حساب پرته وړیا دی او د محصول لپاره هیڅ آډیو واټرمارک یا خبرې شوي ټیګ نه اضافه کوي. ستاسو پورته کول د کارګرانو څخه د کار بشپړیدو وروسته لنډ وخت کې حذف کیږي.
زه څه کولی شم چې Opus Cutter ته پورته کړم؟
+
MP3، AAC، M4A، OGG، Opus او WMA دي د lossy codecs په مستقیم ډول د لاسرسي، او lossless سرچینو (WAV، FLAC، AIFF) کولای شي په ورته ډله کې لاړ شي. د codec له جریان څخه probed دی، نو د يو په غلطۍ نومول شوي دوتنې لا هم کار کوي.
به Opus Cutter زما Opus audio files کیفیت راټیټ کړي؟
+
د lossy دوتنه په دې مخکې د يو ځل لپاره د جزياتو د ړنګولو، او بيا-encoding د ړنګولو نور - چې د نسل د زيان او دا نه کوي. هر چیرې چې د کار کولای شي د د encoded جریان د نقل کولو په پرتله د re-encoding دا بشپړ شي، چې څه پیښیږي، او د غږ د بېرته راځي bit-identical.
هو - د ورته کتابتونونو، ورته کارمندانو، ورته کیپونو. توپیر دا دی چې کوم مشوره په پاڼه کې ده، او دلته دا مشوره د فورمې په یوه ملکیت کې جوړه شوې ده چې د سایټ نوم وروسته: د.jpeg او.jpg پراختیاوې ورته بیټسټریم دي ، نو دلته هیڅ شی د.jpg څخه توپیر نلري - یوازې د فایل نوم بدلونونه.
کوم څه ساتل شوي دي، او زه اړ يم چې ننوځم؟
+
څه نه ساتل کیږي او هیڅ حساب ته اړتیا نشته. د کار د پای ته رسیدو وروسته د کارمندانو څخه لرې کیږي؛ هیڅ شی نه لیدل کیږي، لیست شوي یا شاخص شوي. یو حساب تاریخ او لوی ډله، نه لاسرسی اخلي.