Di handap ieu mangrupikeun tarjamahan tina istilah jasa basa Inggris sareng kabijakan privasi basa Inggris pikeun aspék hukum boh diterapkeun dina basa Inggris

Istilah Layanan JPEG.to

1. Syarat

Ku ngaksés situs wéb di https://jpeg.to , anjeun satuju bakal kabeungkeut ku syarat-syarat jasa ieu, sadaya undang-undang sareng peraturan anu berlaku, sareng satuju yén anjeun tanggung jawab pikeun patuh kana undang-undang lokal anu berlaku. Upami anjeun henteu satuju sareng istilah ieu, anjeun dilarang ngagunakeun atanapi ngakses situs ieu. Bahan-bahan anu aya dina website ieu ditangtayungan ku hukum hak cipta sareng mérek dagang anu berlaku.

2. Anggo Lisensi

  1. Idin dibere pikeun sementara ngunduh hiji salinan bahan (inpormasi atanapi perangkat lunak) dina situs web JPEG.to kanggo pamandangan transitory non-komersial ngan ukur. Ieu mangrupikeun lisénsi, sanés transfer gelar, sareng dina lisénsi ieu sanés henteu:
    1. ngaropéa atanapi nyalin bahan;
    2. anggo bahan kanggo tujuan komersial, atanapi pikeun tampilan umum (komérsial atanapi non-komersial);
    3. nyobian ngaropea atanapi ngabalikeun insinyur naon waé perangkat lunak anu aya dina website JPEG.to;
    4. miceun naon hak cipta atanapi hak cipta sanés tina bahan; atanapi
    5. ditransferkeun bahanna ka jalma sanés atanapi 'eunteung' bahan dina sérpér sanésna.
  2. Lisénsi ieu sacara otomatis bakal nungtun upami anjeun ngalanggar larangan ieu sareng bakal dipotong ku JPEG.to iraha waé. Saatos ngeureunkeun pandangan anjeun tina bahan ieu atanapi saatos lisénsi lisénsi ieu, anjeun kedah ngancurkeun bahan-bahan anu diunduh dina milik anjeun naha dina format éléktronik atanapi dicitak.

3. Bantahan

  1. Bahan-bahan dina situs wéb JPEG.to disayikeun dina dasar 'sapertos nyaéta'. JPEG.kanggo henteu ngajamin, dinyatakeun atanapi tersirat, sareng ku anjeun nolak sareng negates sadaya garansi sanésna, kaasup, tanpa watesan, jaminan anu tersirat atanapi syarat-syarat merchantability, kabugaran pikeun tujuan tinangtu, atanapi anu henteu ngalanggar hak intelektual atanapi palanggaran hak-hak anu sanés.
  2. Salajengna, JPEG.to henteu ngajamin atanapi ngadamel perwakilan ngeunaan akurasi, kamungkinan hasil, atanapi reliabilitas pamakean bahan-bahan dina situs wébna atanapi upami aya hubunganana bahan-bahan sapertos atanapi dina situs-situs anu dihubungkeun sareng situs ieu.

4. Wates

Teu aya kajadian anu JPEG.to atanapi panyayogikeun tiasa nanggung jawab pikeun aya karusakan (kalebet, tanpa watesan, kerusakan data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis) timbul tina panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun bahan dina JPEG.to's situs wéb, sanaos JPEG.to atanapi perwakilan JPEG.to anu parantos diingetkeun sacara lisan atanapi sacara nulis kamungkinan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun watesan dina garansi tersirat, atanapi watesan tina tanggungan pikeun karusakan anu konsekuensi atanapi saliwatan, watesan ieu henteu tiasa dianggo pikeun anjeun.

5. Akurasi matérial

Bahan-bahan anu muncul dina situs web JPEG.to tiasa ngaleungitkeun kasalahan téknis, tipografis, atanapi fotografik. JPEG.to henteu ngajamin yén salah sahiji bahan dina situs wébna akurat, lengkep atanapi ayeuna. JPEG. tiasa ngarobih parobahan bahan-bahan anu aya dina wébna iraha waé tanpa diwartosan. Nanging, JPEG.to henteu ngagaduhan komitmen pikeun ngapdet bahanna.

6. Links

JPEG.upun henteu acan parantos ningali sadaya situs anu dikaitkeun kana halaman wéb na henteu tanggung jawab kana eusi situs terkait sapertos kitu. Citakan tina link naon waé henteu nunjukkeun pamendakan ku JPEG.to tina situs ieu. Anggo situs wéb anu aya hubunganana di résiko sorangan.

7. modifikasi

JPEG.nganggo tiasa ningali sarat jasa ieu pikeun halaman wéb iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun situs wéb ieu anjeun satuju kabeungkeut ku versi jasa ayeuna.

8. UU Pamaréntah

Istilah sareng syarat ieu diatur ku sareng ditaatkeun saluyu sareng undang-undang Connecticut sareng anjeun ngalebetkeun ka yurisdiksi pangadilan ekslusif di Nagara éta atanapi lokasi éta.


5,285 konvérsi saprak 2020!