Redaktur JPEG

Édit file JPEG, PNG, JPG anjeun.


Kumaha carana ngédit file JPEG

  1. Pencét tombol Load pikeun unggah file gambar anjeun

  2. Anggo tombol alat pikeun nerapkeun saringan anu béda kana gambar anjeun

  3. Anjeun tiasa mareuman parobahan naon waé ku ngaklik tombol Undo.

  4. Pencét tombol Unduh pikeun ngundeur file gambar anjeun.


Laju alat ieu

4.2/5 - 8 sora


63,339 konvérsi saprak 2020!